top of page
  • Jakub Šafránek

Tři weby, které kvůli prezentaci musíte navštívit


Dnes pro vás máme seznam třech webů, které musíte prostě navštívit. Vaše prezentace pak už nebudou nikdy nudné.

Tom Peters je americký management kouč/guru. Nevím jestli někdo má za sebou více prezentací než on a proto byste ho měli mít na hledáčku. Na jeho osobních stránkách najdete spoustu zajímavých odkazů včetně prezentací, užitečných dokumentů a videí.


Tímhle jsme začínali. Tady jsme našli inspiraci k tomu rozjet Šťavnaté slajdy. Garr Reynolds je odborník přes prezentace na slovo vzatý a jeho blog je stejně dobrý jako jeho knihy o prezentacích. Krásně paralely mezi japonskou kulturou a prezentacemi vás budou čekat na jeho osobním blogu.

Málokdo umí tak dobře psát o prezentování čísel jako Stephen Few. Na jeho stránkách najdete spoustu skvělých článků jak online jak v PDF verzi, můžete se přihlásit k odběru jeho newsletteru (což vřele doporučuji) a zároveň si udělat IQ test prezentování čísel, který vám otevře oči jak by se čísla prezentovat měly.

Tyhle tři stránky vám pomohou v tom vytvářet lepší slajdy.

134 views0 comments

Recent Posts

See All

Prezentace jsou jako Vánoce

Někdo na Vánoce hází nálepku "komerční" nebo "materialistické". Velká škoda, Vánoce jsou přeci takové, jaké si je uděláme. Může to být krásný čas s rodinou a přáteli v pohodové atmosféře, při kterém s

Když si vezmete na prezentaci jiné ponožky

Dneska se dívám na nohy a koukám, že mám úplně jiné ponožky. Na první pohled vypadají stejně, ale každá je vlastně úplně jiná. Člověk má důležitou prezentaci, schůzku nebo workshop a tohle ho může roz

bottom of page