top of page
  • Jakub Šafránek

Jeden z důvodů, proč máte málo energie


Bistro Proti proudu Karlín (snídaně)

Práce je dnes tolik, že už není možné ji dokončit. I kdybyste pracovali 12 hodin denně šest dní v týdnu tak se vám nejspíše stane, že nebudete mít hotovo.

Co dělat, když je práce víc, než je reálně možné dokončit?

Někdo se to snaží řešit tím, že je neustále online, neustále na mailu, neustále připojen. Možná tak vyřídíte pár emailů navíc, pár telefonátů a pár hodin, ale kvalita vaší práce bude pomalu klesat stejně tak vaše produktivita. Nad osm hodin denně je podle mě každá další hodina práce méně smysluplná.

Pokud jste takhle neustále online, je to nejspíše jeden z důvodů, proč máte málo energie. Potřebujete min. jeden den volna v týdnu a zároveň se odpojit, když nejste v práci.

Nechte firemní email ležet, dejte se offline do všech komunikátorů a vypněte si upozornění na vašem mobilu. A zároveň zkuste strávit min. několik hodin bez vaše mobilu.

Kdy naposledy jste šli na procházku jen tak, bez mobilu?

Pravidelně se odpojte od všeho. Jen tak najdete správné připojení na dobré nápady, na kreativitu, na smysluplnou práci.

Odpojte se, abyste byli připojeni.

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Co můžete udělat vs. co uděláte

Asi se vám stalo, že jste s kolegy seděli na poradě a řešili jste, co by se všechno mohlo udělat pro zlepšení nějakého stavu. Co udělat, aby porady byly o něco produktivnější. Aby konzultanti měli jas

Zaměřeno na odpoledne

Je jedna část dne, která je naprosto v našich rukou. A pokud se chceme v 2018 posunout kupředu, nemůžeme ji vynechat. Odpoledne. To, co děláte po práci, vás formuje. Buď sedíte u televize, nebo děláte

bottom of page