top of page
  • Writer's pictureJakub Šafránek

Tyto tři dovednosti školíme v našich kurzech

Jsou tři základní dovednosti, kterou považujeme za zásadní a proto to jsou tři pilíře našich kurzů.


Příprava prezentace

Tady jde především o to si připravit spoustu nápadů do prezentace, které pak umíte dát dohromady okolo jednoho ústředního tématu (jádro prezentace). Nemusíte mít vůbec slajdy, tahle část je pro každého, Každá prezentace by byla lepší, kdyby řečník strávil hodně času, kdy se může soustředit, pracovat v klidu na své prezentace bez toho, aby ho někdo rušil. Ano, jak tušíte, open space tvorbě prezentace zrovna moc neprospívá.


Design slajdů

Jak komponovat snímek, jaké barvy, fonty využívat, kde najít krásné fotky a kterých prezentačních principů se držet. To vše se dozvíte ve druhé části našeho tréninku. Každý z nás je designér, pokud bereme do rukou PowerPoint a měli bychom proto znát základní principy designu jako např. CRAP). Dobrý design není o dekoraci, dobrý design je o funkci.


Trénink výstupu

Ve třetí části si zkoušíme improvizované cvičení a připravenou prezentaci na ostro před publikem, abyste získali zpětnou vazbu. V autoškole také máte okamžitou zpětnou vazbu a můžete se zlepšovat, stejné je to v našich kurzech. O prezentacích se hezky mluví, ale musíte si je zažít. Natrénovat. Dělat chyby. Poučit se. A znovu a znovu.


Toto jsou tři základní části každého našeho celodenního kurzu. A co vy, která část je pro vás nejdůležitější?


---


Líbil se vám tento článek? Mrkněte na článek 37 způsobů jak lépe prezentovat.

183 views0 comments

Recent Posts

See All

Dejte svým posluchačům něco extra

Všichni milujeme něco zdarma. Proto existuje jednoduchý způsob jak zlepšit úspěch vaší prezentace či workshopu - připravte, vyrobte nebo kupte pro účasníky nějaký dárek. Tady je pár tipů: Rozdejte úča

bottom of page