top of page
  • Writer's pictureJakub Šafránek

Školení pro ČVUT UCEEB proběhlo minulý týden



Děkuji za pozvání ČVUT UCEEB minulý týden, pro které jsme uspořádali celodenní workshop zaměřený na přípravu a design prezentací včetně prezentování dat a čísel.


Každé školení je mj. o setkávání, bylo mi ctí poznat např. Kateřina KlepačováJan Seibert, Martin Volf, Julie Železná, Jakub Diviš, Jan Pešta, Nika TrubinaBarbora Hejtmánková, Kristyna Schulzová a další. 


Víte, že...

Univerzitní centrum energeticky efektivních budov ČVUT (UCEEB) bylo založeno v roce 2012 s přispěním Evropského fondu pro regionální rozvoj a státního rozpočtu České republiky jako odezva na požadavky na snižování energetické náročnosti budov. Jejich budova v Buštěhradě byla otevřena o dva roky později. (Zdroj: https://www.uceeb.cz/cz/o-nas-a-o-centru/)


Ve školení jsme mj. vycházeli z...

- 13 let zkušeností s prezentacemi pro firmy, univerzity a výzkumné organizace

- knih Garr Reynoldse, především Presentation Zen a Presentation Zen Design (https://www.garrreynolds.com/books/)

- Dvoudenního školení, které jsme absolvovali u Duarte v Amsterdamu (https://www.duarte.com/)

- Stephena Few (https://www.perceptualedge.com/), Cole Nussbaum Knaflic (https://www.storytellingwithdata.com/) a United Nations Economic Commission for Europe a jejich božího zdroje Making Data Meaningful (https://unece.org/statistics/making-data-meaningful)


Zajímají vás udržitelné stavebnictví? 

Pak se podívejte na kariérní stránky UCEEB, kde mají hned několik otevřených pozic: https://www.uceeb.cz/cz/pracovni-prilezitosti/


Máte zájem o školení i vy? 

Ozvěte se nám na jakub@stavnateslajdy.cz

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Dejte svým posluchačům něco extra

Všichni milujeme něco zdarma. Proto existuje jednoduchý způsob jak zlepšit úspěch vaší prezentace či workshopu - připravte, vyrobte nebo kupte pro účasníky nějaký dárek. Tady je pár tipů: Rozdejte úča

bottom of page